Adeno Learning

Herunder kan du læse om vores ServiceNow-læringsunivers – Adeno Learning. Vi har selv oplevet at sidde på kundesiden og mærket hvor svært det kan være at finde interne ServiceNow-ressourcer. Det har vi valgt at gøre noget ved.

Adeno Learning har til formål at udvikle ServiceNow-kompetencer ude i virksomhederne. Vi tror på, at uddannelse er det vigtigste for at sikre, at ServiceNow-platformen udnyttes til fulde. Du kan læse om de tre forskellige delelementer af Adeno Learning herunder.

Next Academy

- i samarbejde med Atea.

Next Academy uddanner certificerede ServiceNow System Administratorer. På 8 måneder vil vi bygge den næste generation af ServiceNow-profiler, som allerede under uddannelsen kan begynde at levere værdi i virksomhederne.

Vi har selv oplevet at sidde på kundesiden og mærket hvor svært det kan være at finde interne ServiceNow-ressourcer. På uddannelsen vil deltagerne opnå de rette kompetencer og tilsvarende certificeringer til at løse de udfordringer, der opstår i driften af ServiceNow samt de udviklingsopgaver, som knytter sig til at holde platformen opdateret og fri for teknisk gæld.

Vi tror på, at Blended Learning med dygtige undervisere, tilpassede uddannelsesforløb, bootcamps, hackathons, mentoring og erfaringsudvekslinger med andre deltagere og dygtige konsulenter, vil give et langt bedre fundament til dem der skal arbejde med ServiceNow ude i virksomhederne.

Netværk

Vi tror på, at det er vigtigt at dele og diskutere udfordringer med ligesindede, der deler den samme arbejdsmæssige virkelighed, men som ikke har de samme organisatoriske rammer. På den måde bliver alle klogere og bedre. Derfor faciliterer vi netværksmøder for ServiceNow-profiler i hele Danmark.

I netværket bliver best practice-guides delt og diskuteret, og alle gør hinanden dygtigere. Deltagerne får mulighed for konkret og fortrolig sparring i et netværk, der rummer uvurderlig erfaring. Her kan deltagerne hjælpe hinanden til at løse de daglige udfordringer.

Vi afholder regelmæssige netværksmøder, hvor vi inviterer profiler ind til oplæg, som udgangspunkt for samtale i plenum og mindre grupper.

Kurser & Workshops

Adeno Learning giver virksomheder og organisationer adgang til viden og kompetencegivende forløb, der sikrer at virksomhedernes medarbejdere kan arbejde innovativt og samtidig have fokus på at få omsat nye idéer til forretningsmæssige resultater.

Vi afholder både kurser med åben tilmelding, samt skræddersyede kurser og workshops, som udvikles i tæt samarbejde og dialog med kunden, og tilpasses individuelle og specifikke behov for læring og faciliteter.

Hør mere