Job som ServiceNow Specialist – mindst 2 års erfaring

april 17, 2024

Herlev, Silkeborg eller Odense

Er du klar til at sætte strøm til din faglige udvikling i et innovativt miljø?

I rollen som ServiceNow Expert tilbydes en unik mulighed for at blive en del af en hurtigt voksende virksomhed, der blev etableret i marts 2022. 

Som ServiceNow Specialist i Adeno, er du en central del af at løse vores kunders udviklings- og implementeringsopgaver. Vi lægger stor vægt på at fordele opgaverne, så de matcher den enkelte medarbejders ønsker og kompetencer. På den måde sikrer vi din arbejdsglæde samt den højeste kvalitet for kunden. Internt kan du forvente at blive aktivt involveret i udviklingen af forretningen, da dine erfaringer og inputs er vigtige for vores fremtid! 

Vi prioriterer din faglige udvikling højt. Du vil få muligheden for at udnytte dine tekniske kompetencer og udvikle dig professionelt. Det er vigtigt for os at imødekomme dine karrieremæssige ønsker både med hensyn til opgavetyper og ansvarsgrad i projekter. 

Kort sagt søger vi en profil, der kan trives og udvikle sig i et specialiseret fagligt miljø i en virksomhed med fokus på fællesskab.

I rollen som ServiceNow Specialist skal du kunne
Vi tilbyder dig
En meningsfuld arbejdskultur

I Adeno har vi et konstant fokus på at skabe værdi for os selv, hinanden og vores kunder. Det vigtigste er derfor at sikre en bæredygtig arbejdsplads, hvor der er de rette forudsætninger for at trives med de skiftende krav i både arbejds- og privatliv. For at gøre arbejdet meningsfuldt er det afgørende, at arbejdsmiljøet i Adeno er sikkert, sundt, bæredygtigt og sjovt at være en del af. Vi fokuserer derfor ikke kun på præstationer, men også på den langsigtede udvikling af faglighed såvel som forretning.

Vores tilgang

Vi stræber altid efter at vokse effektivt ved at bruge vores energi optimalt, vælge skalérbare løsninger og turde gå nye veje. Med erfaring og nytænkning som de primære drivkræfter udfordrer vi hinanden fagligt gennem sparring på tværs af kundeprojekter. Skal løsninger være gode, skal de være gennemtænkte og helhedsorienterede – dette opnår vi gennem samarbejde og inklusion. 

Vil bryde rammer, bidrage til en bæredygtig forretning og skabe fantastiske kundeoplevelser?

Så ser vi frem til at høre fra dig. Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så send os gerne dit CV med det samme! Opstartsdato for stillingen er snarest muligt. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Charlie Rødgaard, CEO & Partner, på telefon: +45 4029 0212 eller via mail: cr@adeno.dk.

Hør mere