Tillykke til Sebastian! – Certified ServiceNow Technical Architect

august 15, 2023

Hos Adeno prioriterer vi, at vores konsulenter er opdateret på ny viden, efteruddanner sig og er ajour med den nyeste funktionalitet i ServiceNow. Det kommer nemlig os alle til gode – kunder såvel som kolleger.

Adeno Partner, ServiceNow Ekspert og Community MVP, Sebastian Laursen, er for nyligt blevet Certified Technical Architect (CTA) i ServiceNow. Det betyder, at Sebastian er én ud af kun fire med denne certificering i Danmark. Det er en stor præstation, der efter mange timers undervisning og træning nu er opnået – stort tillykke til Sebastian!

Sebastian siger om forløbet: ”Det har været en rigtig god oplevelse at være på det tre måneder lange ServiceNow CTA-kursusforløb. Det har været givende at sparre og udveksle erfaringer med en masse andre dygtige ServiceNow-eksperter. Jeg glæder mig til at omsætte min viden til effektive løsninger for vores kunder – samt til fortsat at dele erfaringer med mine gode kollegaer og på ServiceNow Community.”

Som CTA er Sebastian ansvarlig for at analysere og oversætte forretnings- og tekniske krav til arkitektoniske blueprints og bistå med løsninger til at opnå komplekse forretningsmål. De vigtigste ansvarsområder for en CTA inkluderer: Løsningsdesign og arkitektur, integrationer, teknisk ledelse, teknisk evaluering af strategiske og operationelle forretningskrav, opretholdelse af best practices og kvalitetskontrol samt rådgivning om governance på ServiceNow platformen.

Vi ser hele tiden Sebastian omsætte sin ekspertise til gode løsninger for vores kunder, og vi glæder os til fortsat at følge hans udvikling!

Hør mere