Om Adeno

Om Adeno

Adeno er en startet på vision om at tilbyde kunderne erfarne ServiceNow-konsulenter, som kan skabe værdi fra første betalte time. Vi vil være jeres trusted advisor – en partner I kan stole på.

Vi har mere end 70 års kombineret erfaring med ServiceNow og leverer højt kvalificerede konsulenter, som alle har en dyb teknisk og strategisk forståelse af ServiceNow platformen.

Mange af vores ServiceNow-eksperter har arbejdet på begge sider af bordet – både på kundesiden og på konsulentsiden. Det giver os unikke perspektiver og kompetencer når det gælder implementering, integration og administration af ServiceNow-platformen

Vi følger ikke bare best practice: Vi skaber dem. Vi følger en unik tilgang til at fokusere på værdi hele vejen gennem processen. For os er det vigtigt at definere værdien af et krav helt fra begyndelsen, og sikre at jeres udviklingsteam fokuserer på at udvikle de rigtige funktioner først.

Vi samarbejder med dig og dit team for at levere enestående løsninger og en ServiceNow-platform, der er effektiv og skalerbar – hver gang.

ServiceNow Partner Denmark

ServiceNow Partner

Som ServiceNow Partner er vi forpligtet til at levere den højeste kvalitet.

Teamet

Charlie Rødgaard

CEO & Partner

Jan Kronborg Christiansen

ServiceNow Expert & Partner

Bjarne Steen Nielsen

ServiceNow Expert & Partner

Sebastian Flytklint Laursen

ServiceNow Expert & Partner

Martin Jensen

ServiceNow Expert & Partner

Trine Piil Kaltoft

Project Manager & Team Lead

Jonas Schneekloth Løkkegaard

ServiceNow Expert & Team Lead

Henrik Højager

ServiceNow Expert & Training Lead

Thomas Vogh Olsen

ServiceNow Expert

Jannik Nielsen

ServiceNow Expert

Mads Westermann Frey

ServiceNow Expert

Jan Winther

ServiceNow Expert

Jeppe Bornemann

ServiceNow Expert

Morten Christiansen

ServiceNow Expert

Søren Priisholm

ServiceNow Expert

Jens Damhøj Andersen

ServiceNow Expert

Martin Green

ServiceNow Specialist

Mikllas Lund

ServiceNow Specialist

Frederikke Enemark

Management Associate

Oskar Jensen

Management Associate

Vil du være en del af Adeno?

Stræber du efter at være den bedste inden for ServiceNow? Så bliv en del af Adenos stærke team. Vi søger Danmarks dygtigste konsulenter. 

Send din ansøgning og CV til info@adeno.dk

Kernekompetencer i Adeno

Erfarne og kvalitetsbevidste

Vi leverer højt kvalificerede konsulenter med minimum 5 års erfaring og som alle har en dyb teknisk forståelse af hele ServiceNow-platformen. Vores konsulenter har styret de største og mest avanceret platforme og kan møde kunden i øjenhøjde både på det strategiske og tekniske niveau.

Tæt samarbejde med vores kunder

I Adeno arbejder vi hellere med få gode kunder end mange. Det giver os muligheden for at kunne levere en bedre rådgivning og deraf bedre resultater. Vi ser vores kunder som partnere og har en stærk relation med alle vores partnere og værdsætter en ærlig og direkte dialog.

Vi har integritet i vores arbejde

Vi vil hjælpe kunden på den rigtige måde og tør udfordre status quo. Vi sætter tingene på spidsen for at få det maximale ud af de muligheder vi ser. Når vi hjælper kunderne, mener vi det er vores pligt at være opdaterede på den nyeste funktionalitet i ServiceNow og kan derfor rådgive med den nyeste viden i ryggen.

Værdi i hele processen

I Adeno er alt vi laver med et fokus på værdiskabelse: Værdi for kunderne, os selv og omverdenen. Når vi arbejderne med kunderne kan vi måle den værdi vi tilføjer, hvilket også gør det lettere for vores kunder at visualisere fremtidige resultater vi opnår i fællesskab.

Værdier i Adeno

Vi værner om kvaliteten

Adeno er en troværdig og professionel virksomhed med ambitiøse kvalitetsnormer i alle led og funktioner, og som har stor fokus integritet i vores arbejde med kunder og hinanden.

Vi har frihed

Vi tror på frihed under ansvar og understøtter fleksibilitet i arbejdet, når blot det går begge veje.

Vi udvikler os

Adeno tiltrækker, fastholder og udvikler kvalificerede medarbejdere. Virksomheden er forandringsparat og nyskabende og jagter konstant forbedringsmuligheder. Vi vil alle udvikle os selv, forretningen og kunderne.

Vi respekterer hinanden

Adeno er en attraktiv og rummelig virksomhed, hvor personlige og faglige forskelligheder respekteres og værdsættes, og hvor alle medarbejdere er lige værdifulde. En virksomhed hvor fælles mål og beslutninger respekteres og efterleves i alle led.

Vi involverer os

Adeno har en åben virksomhedskultur, som ansporer til at søge og tage ansvar, at dele viden og at samarbejde. Vi tror på, at samarbejde løfter kvaliteten i vores processer og resultater. Skal løsninger være gode og holdbare, skal de være gennemtænkte og helhedsorienterede.

Adenos kultur

Kulturen er Adenos sjæl. Det er noget, der lever, vokser og udvikler sig hele tiden. Kulturen i Adeno er vores ledestjerne og noget vi efterlever overfor os selv, hinanden og vores kunder.

I Adeno er vi alle en del af Basen, som er samlingspunktet for hele virksomheden. Her mødes alle på tværs at projekter og niveauer og finder et fællesskab i hinanden.

Basen er omdrejningspunktet for alle fælles aktiviteter. Synergierne mellem medarbejdere, ledelse og organisation gør, at vi kan samarbejde på en mere hensigtsmæssig måde. Når vi i Basen bruger tid på fællesskabet, skabes der en kultur hvor vi opnår, samarbejder og vokser. Vi sætter stor pris på Basen og vi tror på at den binder os bedre sammen.

Adeno er præget af en skandinavisk arbejdskultur. Det betyder, at vi har en flad organisation, og at fremtidige medarbejdere kan forvente at blive involveret “fra dag ét”. Vi tror på frihed under ansvar og understøtter fleksibilitet i arbejdet, når blot det går begge veje. Du styrer selv, hvornår du møder om morgenen, hvornår du går om aftenen og hvilke opgaver du bliver booket til. Det er vigtigt, at vi alle har frihed til at vælge og tage ansvar for os selv og vores arbejdsopgaver

Vi er entreprenører helt ind til benet. Vi går altid efter at vokse effektivt ved at bruge vores energi på det helt rigtige, vælge skalerbare løsninger og turde gå nye veje og tænke utraditionelt. Vi opmuntrer kompetenceudvikling, så vi kan holde os opdateret på ændringer i branchen og fortsat kan udvikle vores færdigheder.

Vi føler os bedst, når vi griber muligheden og åbner vores sind for at lære noget nyt. Når alle bestræber sig på at slå gårsdagens resultater, bliver hele virksomheden både stærkere og smartere. I Adeno arbejder vi hårdt for at fortsætte med at være nysgerrige, fordomsfri, frygtløse, støttende og ærlige nok til at være i stand til at reflektere over vores egne handlinger.

Hør mere