Velkommen til Jonas Løkkegaard

august 8, 2022

Velkommen til Jonas Løkkegaard

Holistisk ServiceNow Expert, nybagt far for anden gang, og Adenos første ansættelse – mød Jonas Schneekloth Løkkegaard.

I mere end 8 år har Jonas arbejdet med Service Management og projektledelse. Han kommer med erfaring fra nogle af de største virksomheder i Norden og Europa, hvor han har været med til at implementere ServiceNow. Han har arbejdet med alle dele af et projekt, alt fra kravspecifikation, proces, projektledelse, konfiguration, design, test, uddannelse samt efterfølgende support.

”Mit primære fokus i Adeno er at skabe værdi for kunderne, ved at bringe forretningen og IT tættere sammen. Jeg indtager de nødvendige roller for at sikre at dette sker, uanset om det er en koordinerende, teknisk eller procesrolle”, lyder det fra Jonas.

Jonas har flere ServiceNow certificeringer, herunder ITSM-, PPM-, Scripting- og Performance Analytics. Han har også flere certificeringer inden for ITIL, COBIT 5.0, SCRUM og ISTQB-CTFL.

Når Jonas holder fri, er han i gang med en masse forskellige husprojekter med hans ældste søn. Hvis man spørger Jonas selv, så er han både tømrer, kloakmester, maler, murer, anlægsgartner, vvs’er og alt derimellem – en rigtig handyman.

Tag godt imod Jonas!

Jonas Løkkegaard

Hør mere