Services

Adeno capabilities

Herunder kan du finde en række af de services som Adeno tilbyder. Vil du høre mere om en eller flere af vores services, så kontakt os.

IT Service Management (ITSM)

Customer Service Management (CSM)

HR Service Delivery (HR)

Service Portal

IT Operations Management (ITOM)

IT Business Management (ITBM)

Software Asset Management

Security Operations

Goverance, Risk and Compliance

Now Platform App Engine

Advisory Services

Det er vigtigt at have en klar og fremtidsorienteret plan for hvordan du skaber værdi med ServiceNow. Har du ikke det, kan det være svært at forstå værdien og potentialet af ServiceNow.

Vi yder rådgivning inden for ServiceNow Roadmaps, arkitektur og best practice baseret på vores mange års erfaring som både konsulenter og ServiceNow-kunder.

Vi tilbyder rådgivning på hele platformen og kan hjælpe med at tage de første skridt mod en fremtidssikret platform, som bliver bygget uden unødig teknisk gæld og fejl andre allerede har begået.

Når vi yder rådgivning arbejder vi typisk tæt med kunden og yder en troværdig og ærlig rådgivning – Det tror vi på skaber det bedste fundament for et godt samarbejde.

ServiceNow Implementation Services

Vores Implementation Services omfatter rådgivning og udviklingsstrategi med vores certificerede ServiceNow-konsulenter og arkitekter for at sikre et godt samarbejde fra start til slut.

Vores team har den tekniske ekspertise med ServiceNow samt erfaring fra den virkelige verden til at optimere forretningsprocesser med succes. Vi samarbejder med vores kunder for at levere enestående løsninger og et ServiceNow-miljø, der er testet, effektivt og skalerbart.

Vi anvender ServiceNow Implementation Methodology (SIM), ServiceNows leveringsmetode baseret på best practice. Denne metodologi sikrer, at vores team konsekvent leverer fremragende implementeringstjenester til vores kunder.

ServiceNow Optimization Services

Vores Optimization Services går ud på at evaluere platformens brug, analysere arbejdsgange, udføre Health Scans og optimere din ServiceNow-implementering for at opnå maksimal ydeevne.

Vi tilbyder både proces og tekniske tjenester, herunder konfiguration af tjenester, der tager fat på ydeevne problemer, før de opstår. Vi gør opgraderingsprocessen let, så dit team kan bibeholde deres fokus på at skabe værdi for forretningen.

Interim Services

Det kan være svært at finde den rigtige profil i nutidens jobmarked, og det kan være en sårbar proces. Her kan en interim ServiceNow Expert være gavnlig. Han eller hun har ekspertisen og erfaringen til at skabe værdi fra dag ét.

Dette skaber den tryghed, kontinuitet og ro I har brug for til at finde den helt rigtige person til den permanente stilling.

En anden fordel ved at hyre en midlertidig ServiceNow Expert udefra er, at de kommer ind i afdelingen med friske øjne, og derfor har nemmere ved at opdage problemer eller uudnyttede ressourcer, I ikke selv har lagt mærke til.

Interim Services

Det kan være svært at finde den rigtige profil i nutidens jobmarked og det kan være en sårbar proces. Her kan en interim ServiceNow Expert være gavnlig. Han eller hun har ekspertisen og erfaringen til at skabe værdi fra dag ét.

Dette skaber den tryghed, kontinuitet og ro, I har brug for til at finde den helt rigtige person til den permanente stilling.

En anden fordel ved at hyre en midlertidig ServiceNow Expert udefra er, at de kommer ind i afdelingen med friske øjne, og derfor måske har nemmere ved at opdage problemer eller uudnyttede ressourcer, I ikke selv har lagt mærke til.

Udvikling af applikationer

Vores dygtige udviklere sikrer, at du får den rette tekniske løsning. Gennemtænkt og gennemtestet – hver gang! Med stærke tekniske kompetencer, stor forretningsforståelse og dyb indsigt i de mennesker teknologien skal gavne, ved vi hvordan en applikation kan skabe stor værdi både for forretningen og for brugerne.

Vi kan udvikle applikationer, der er skræddersyede til din virksomheds behov. Hos Adeno har vores udviklingsteam bygget adskillige applikationer for kunder samt vores egne brugerdefinerede applikationer til ServiceNows Store.

Vores team af erfarne udviklere sidder in-house og brænder igennem for at levere brugervenlige, tiltalende og skalerbare løsninger – hver gang.

Hør mere