I Adeno Learning tilbyder vi ServiceNow-kurser og -uddannelse, der har til formål at hjælpe vores kunder med at udnytte de mange muligheder i ServiceNow-platformen mest effektivt. Vi vil gerne dele ud af vores erfaring og skabe et fysisk læringsmiljø som alternativ til self-paced og sidemandsoplæring.

UDTALELSER FRA NEXT ACADEMY GRADUATES 2024

Intro til ServiceNow

Dette 1-dages kursus er et introduktionskursus i ServiceNow, til nye back-end brugere. Deltagerne bliver i stand til at arbejde, navigere og søge nemt og intuitivt i ServiceNow.

Udover at forbedre brugen af ServiceNow, kan dette kursus også bruges som fundament for deltagelse på en lang række af vores andre kurser.

Kurset afholdes den 22. oktober 2024 på dansk.

Flow Designer

Dette 2-dages kursus fokuserer på at give deltagerne kompetencerne til at arbejde effektivt med Flow Designer-værktøjet i ServiceNow.

Flow Designer er en visuel low-code løsning, der giver brugerne mulighed for at effektivisere og automatisere processer og arbejdsgange i deres organisation.

Kurset afholdes den 29.-30. oktober 2024 på dansk.

Afspil video
Afspil video
Afspil video

UI Builder

Dette 2-dages kursus fokuserer på at give deltagerne evnerne til at arbejde effektivt med UI Builder i ServiceNow. UI Builder bruges til at skabe tilpassede brugergrænseflader ved hjælp af en visuel, low-code tilgang. Dette gør det muligt at bygge avancerede og skræddersyede grænseflader uden omfattende scripting.

Deltagerne lærer at arbejde med interaktioner og håndtere platformsdata – alt sammen fra én brugergrænseflade.

Kurset afholdes den 19.-20. November 2024 på dansk.

CMDB/CSDM

Dette 2-dages kursus er designet til at give deltagerne en omfattende forståelse af Configuration Management Database (CMDB) og Common Service Data Model (CSDM) i ServiceNow.

Deltagerne vil lære om strukturen af CMDB, herunder klasser og de forskellige typer enheder, samt få en introduktion til integrationsstrategier. Derudover får deltagerne indsigt i, hvordan CSDM understøtter hele ServiceNow-platformen.

Deltagerne vil også opnå forståelse for integrationer til forskellige datakilder og lære at forbinde konfigurationsdata med servicelaget gennem praktiske øvelser og retningslinjer.

Kurset afholdes den 8.-9. oktober 2024 på engelsk.

Adeno-3
Adeno
Afspil video

Next Academy

– Uddannelsen til den næste generation af ServiceNow-talenter.

Adeno Learning Next Academy er en praktisk orienteret uddannelse med fokus på ServiceNow. Vi hjælper virksomheder i Danmark med at opbygge bæredygtige og stærke interne ServiceNow-teams.

Denne 6-måneders uddannelse opkvalificerer og omskoler personer med minimal eller ingen erfaring inden for ServiceNow – sideløbende med, at de arbejder i deres organisationer. Både udviklerprofiler, procesprofiler og hybridprofiler er velkomne til at deltage.

Næste hold på Next Academy starter til januar og slutter juni 2025.

Skræddersyede kurser

Skræddersyede kurser og workshops udvikles i tæt samarbejde og dialog med kunden, og tilpasses individuelle og specifikke behov for læring og faciliteter.

De skræddersyede kurser tilbydes inden for mange ServiceNow-emner, blandt andet: CMDB/CSDM, ITSM, CSM, Service Portal, SecOps, Software Asset Management, Widgets, Service Catalog og mange flere.

Kontakt os for at høre mere om muligheder og hvilke emner, der kunne være relevante for din organisation, dit team eller dine medarbejdere.

Om kurser fra Adeno Learning

Adeno Learning er skabt ud fra en vision om at gøre virksomheder der benytter ServiceNow i stand til selv at drifte og udvikle deres platforme – og derved fremtidssikrer implementeringerne. Vi vælger derfor at tilbyde åbne kurser i de dele af ServiceNow, der særligt understøtter denne vision – og som samtidig efterspørges af virksomhederne. Dertil, tilbyder vi også et 6-måneders uddannelsesprogram, kaldet ‘Next Academy – uddannelsen til den næste generation af ServiceNow-talenter’.

Udover vores standard-kurser og Next Academy, tilbyder vi også skræddersyede kurser og træning, tilpasset til dine specifikke behov.

Vi vil gerne dele ud af vores erfaring og skabe et fysisk læringsmiljø som alternativ til self-paced og sidemandsoplæring. Undervisningen baserer sig på praksisnære øvelser, samt vores konsulenters ekspertise og mangeårige erfaring.

Hør mere