Kurser & Workshops

Kurser & Workshops

Adeno Learning giver virksomheder og organisationer adgang til viden og kompetencegivende forløb, der sikrer at virksomhedernes medarbejdere kan arbejde innovativt og samtidig have fokus på at få omsat nye idéer til forretningsmæssige resultater.

Vi afholder både kurser med åben tilmelding, samt kurser skræddersyet præcis til din organisations behov.

Åbent Kursus: Flow Designer

Vi afholder åbent kursus i Flow Designer den 22. & 23. maj 2024.

Dette 2-dages kursus fokuserer på at give deltagerne kompetencerne til at arbejde effektivt med Flow Designer-værktøjet i ServiceNow. Flow Designer er en visuel low-code løsning, der giver brugerne mulighed for at effektivisere og automatisere processer og arbejdsgange i deres organisation.

Undervisningen baserer sig på praksisnære øvelser, samt vores konsulenters ekspertise og erfaring.

Som virksomhed, der benytter ServiceNow, er det vigtigt at have Flow Designer-kompetence internt i organisationen. Det giver mulighed for at tage kontrol over processer og workflows samt foretage små ændringer uden at skulle være afhængig af udviklere.

Du kan læse mere om Flow Designer-kurset i materialet herunder.

Hvis du søger tilmelding eller har spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Skræddersyede Kurser & Workshops

Skræddersyede kurser og workshops udvikles i tæt samarbejde og dialog med kunden, og tilpasses individuelle og specifikke behov for læring og faciliteter.

De skræddersyede kurser tilbydes inden for mange ServiceNow-emner, blandt andet: CMDB/CSDM, ITSM, CSM, Service Portal, SecOps, Software Asset Management, Widgets, Service Catalog og mange flere.

Kontakt os for at høre mere om muligheder og hvilke emner, der kunne være relevante for din organisation, dit team eller dine medarbejdere.

Modtag materiale om Flow Designer


    Hør mere