Velkommen til Trine Piil Kaltoft

november 15, 2023

Erfaren projektleder-profil, sort bælte i karate og ny Project Manager hos Adeno – mød Trine Piil Kaltoft. 🤝

Med over 20 års erfaring i digitalisering, innovation og procesforbedring, og de seneste 8+ år specialiseret i ServiceNow, er Trine ekspert i rådgivning om ServiceNow-projekter og implementeringer i forhold til forretningens modenhedsniveau, økonomi og tidslinje. Tidligere har hun arbejdet som Manager hos KPMG og har omfattende erfaring inden for scoping, planlægning, teamledelse og organisering af store ServiceNow-projekter. 🗓️ 🚀

🗨️ “I min nye rolle, som Project Manager hos Adeno, er det afgørende for mig at bringe forskellige færdigheder i spil og sammensætte teams, hvor vi kan lære af hinanden. Med kundens team og Adenos eksperter gennemføres projekterne i fællesskab, hvor vi kan løfte hinandens vidensniveau og nå i mål. Jeg fokuserer på at sikre stabilitet og fokus i projekter, så udfordringer og ukendte faktorer kan håndteres og prioriteres. I samarbejdet med kunden afklares også, hvordan projektet kan gennemføres og styres, således at løsningen forankres i organisationen efter projektets afslutning,” lyder det fra Trine.

Hvis du spørger Trines mand, så er hun god til at lave lange lister og prioritere opgaver hen over en weekend – måske en arbejdsskade… 🙂 I sin fritid nyder Trine at gå i haven, læse bøger, lave mad, dyrke karate, hygge med sine voksne børn, rejse og tage på eventyr i København.

Tag godt imod Trine! 🤗

Hør mere