Sig velkommen til Thomas Vogh Olsen

februar 3, 2023

Stor erfaring fra kundesiden, en rigtig natteravn og ny ServiceNow Expert i Adeno – Mød Thomas Vogh Olsen

Thomas har mere end 10 års erfaring fra Service Management og har arbejdet med ServiceNow i over 7 år. Thomas har arbejdet på begge sider af bordet – på kundesiden og på konsulentsiden. Han har en baggrund hos Devoteam og BusinessNow (DXC) og senest som Lead Architect hos Kamstrup. Hans baggrund giver ham unikke perspektiver og kompetencer, når det gælder rådgivning, implementering, udvikling og arkitektur. Han formår med sin erfaring at få teknologi til at spille sammen med hele organisationen på flere niveauer.

”Efter fire år med ansvar for ServiceNow hos Kamstrup, er det lykkedes at bygge en bæredygtig platform, hvor instans, processer, integrationer og tilpasninger spiller sammen. Det har medført en opgraderingstid på under 3 dage for ITSM, CSM og customs processer. Jeg glæder mig til at bruge min erfaring fra kundesiden og fra konsulentsiden hos andre kunder i fremtiden”. Lyder det fra Thomas.

Thomas har et stort fokus på “back to out of the boks”. Når han rådgiver kunderne i Adeno vil det være med fokus på at skabe bæredygtige løsninger, som holder i fremtiden.

Når Thomas holder fri, elsker han at være sent oppe. Ikke for at feste, men for at beskytte de unge i Silkeborg. I sit virke som Natteravn er han med til at sikre, de unge får en god oplevelse og kommer sikkert hjem fra byen.

Tag godt imod Thomas!

Hør mere