Velkommen til Jan Winther

marts 6, 2023

Teknisk ServiceNow profil, habil gamer og ny ServiceNow Specialist i Adeno – mød Jan Winther.

Jan kommer med en solid ServiceNow-baggrund med dybdegående indsigt fra både kunde- og konsulentsiden. Han har en baggrund fra BusinessNow (DXC) og senest som ServiceNow Engineer hos Pandora. Herfra har han opnået unikke perspektiver og kompetencer indenfor rådgivning, implementering og udvikling, og han har lært værdien i at arbejde så tæt på out-of-the-box som muligt.

”Jeg vil bestræbe mig på at være en stærk, teknisk ressource i Adeno, som både kunder og kollegaer kan trække på. Jeg ønsker at være en fast del af kundernes bevidsthed, når de har behov for råd, vejledning og udvikling i ServiceNow. Opgaverne skal løses med fokus på at undgå teknisk gæld, både på kort- og lang sigt”, lyder det fra Jan Winther.

Hertil har Jan udtrykt fokus på gensidig tillid i sit arbejde, og prioriterer klar og tidlig kommunikation om eventuelle udfordringer for at fordre et succesfuldt samarbejde med både klienter og kollegaer.

I fritiden er Jan en habil gamer – især indenfor strategiske brætspil – og elsker at banke en værdig modstander i fx Gaia Project (når livet som far til to små piger tillader det, selvfølgelig).

Tag godt imod Jan Winther!

Hør mere