Velkommen til Henrik Højager

februar 6, 2023

En af de mest erfarne ServiceNow profiler i Danmark og ny ServiceNow Expert i Adeno – Mød Henrik Højager.

Henrik har mere end 15 års erfaring fra Service Management og var en af de første konsulenter i Danmark, der arbejdede med ServiceNowHenrik er en toneangivende profil i branchen og har de sidste 10 år beskæftiget sig med ServiceNow, senest hos KPMG som Manager og ServiceNow Arkitekt og tidligere ServiceNow Arkitekt hos BusinessNow og Devoteam.

”Jeg glæder mig til at kunne hjælpe kunderne i Adeno med at udnytte de muligheder, der er i ServiceNow og være medvirkende til at løfte brugen af ServiceNow til et højere niveau” lyder det fra Henrik.

Henrik er en serviceorienteret løsningsarkitekt med både teknisk konfigurationsfokus, arkitektonisk erfaring og evnen til ”Keep-it-simple”. Henrik har en evne til at kunne se tingene i “Det store billede”, så han derigennem kan rådgive og hjælpe bedst muligt.

Adeno har han titlen som ServiceNow Expert, men når han ikke er på arbejde, har han titler som The Viking, The Family Man og The Ninja. Den sidstnævnte titel siger en del, da Henrik er en af de ti danske udøvere af Ninja’ens kampart, som har opnået titlen Juyuushu, “De ti uovervindelige”, som de eneste udenfor Japan. Henrik har igennem sit liv besøgt Japan over 14 gange og er skolet af nogle af verdens dygtigste ninjaer. Det er vel det, man kalder ServiceNow Ninjaneering 😉

Tag godt imod Henrik!

Hør mere